Friday, June 9, 2017

Airport Transfer dan servis Chauffeur di KLIA2

Assalammualaikum dan Selamat Pagi ! 


Nak tahu apa yang terbaru dari Klezcar !?? Jom lihat video ini : 



Bagi yang pertama kali tahu tentang Klezcar, sebenarnya Klezcar dikenali dengan perkhidmatan kereta sewa yang paling luas iaitu hampir seluruh Malaysia!

Kini Klezcar semakin bergerak ke hadapan... dan ingin kami war-warkan kepada anda bahawa kami dah ada servis ‘Airport Transfer’ dan ‘Chauffeur’ di cawangan Klezcar yang berdekatan dengan airport tau..

Antara lokasi-lokasinya ialah :
1) KLIA & KLIA2
2) 'Airport' Pengkalan Chepa
3) 'Airport' Senai
4) Dan juga lokasi-lokasi lain atas permintaan.

Ya! ‘Airport Transfer’ dan ‘Chauffer’ di KLIA & KLIA2 !!! Servis ini yang anda cari?? Jangan segan-segan, hubungi kami di talian 019-798 7070, pegawai kami pasti akan membantu anda.

Pemandu terlatih dengan penuh dedikasi akan membawa anda ke destinasi yang ingin dituju dan sentiasa mengamalkan cara pemanduan yang selamat. Tiada apa nak risau, hubungi je 019-798 7070 untuk dapatkan servis ‘Airport Transfer’ dan ‘Chauffeur’ dari Klezcar.

💢💢💢Tempahan awal adalah digalakkan💢💢


💢
📞📞📞Tempahan Hubungi 019.7987070📞📞📞
📞📞📞Tempahan Hubungi 019.7987070📞📞📞
📞📞📞Tempahan Hubungi 019.7987070📞📞📞


📌Pertanyaan hubungi 019.7987070📌
📌Tempahan hubungi📌 019.7987070
📌Tempahan hubungi 019.7987070📌


Info lanjut >> http://klezcarchauffeur.com/book%20now.html | 1300-88-4040 (24 jam)



Tuesday, April 11, 2017

Ekspresi Seni Di Kuala Lumpur

Assalamualaikum dan Selamat Petang,


Pernahkah anda melihat lukisan di tembok atau dinding-dinding bangunan ? Lukisan-lukisan ini dahulunya disebut sebagai lukisan graffiti. Kini, karya sebegini sudah menjadi fenomena dan semakin diperluas di Malaysia di mana pelukis-pelukis mula mewarnai dinding-dinding suram kepada warna ceria yang baru dan ia kini dikenali sebagai 'Street Art'
Lokasi : Jalan Raja Chulan
#tanahairku

Hasil seni di atas adalah di lokasi Jalan Raja Chulan, Kuala Lumpur. Ianya merupakan salah satu karya yang dihasilkan bersempena Hari Malaysia dengan hashtag yang disertakan iaitu #tanahairku. 




Mungkin ada di antara mereka yang menghasilkan lukisan-lukisan Street Art di Malaysia ini hanya sekadar hobi untuk mengisi masa lapang. Namun, secara tidak langsung, kreativiti mereka telah membantu negara kita, Malaysia, menjadi lebih terkenal dan sekaligus telah menarik lebih ramai pelancong dari luar negara untuk berkunjung dan melihat keunikan ini. 


Sumber Gambar : #TANAHAIRKU 


========


Jika anda ke Kuala Lumpur dan anda perlukan kereta sewa terutamanya di airport, hubungi kami:

Kereta Sewa KLIA 2
019-7638777

Tempahan online | www.klezcar.com
Hotline 24 hrs |  1300-88-4040 

Thursday, April 6, 2017

Bapa Yang Kreatif Di Dalam Kereta

Assalamualaikum dan Selamat Pagi Semua..


Sumber : Era FM

Cuba lihat foto di atas, kreatif kan bapa kepada 3 orang anak kecil ini... Untuk mengelakkan anak-anaknya bergaduh semasa ingin memandu, dia letakkan papan penghadang di antara mereka dan semua terdiam.

Ada bapa-bapa di Malaysia yang nak cuba cara ni ke? Kereta anda boleh sewa dengan Klezcar, kerusi tempat duduk kanak-kanak pun anda boleh mohon untuk ditambah sekaligus dengan kereta sewa tu, tapi...untuk papan penghadang tu, kami belum sediakan lagi. Kena bawa sendiri lah yer :) hihihi.. 



Kereta Sewa KLIA2 - KLEZCAR

Tempah online www.klezcar.com
Hubungi 1300-88-4040 (24 jam)
Whatsapp 019-7638 777 


Wednesday, March 22, 2017

Terma dan syarat
1.Promosi ini adalah sepanjang musim cuti sekolah bermula dari tarikh 17 Mac 2017 hingga 25 Mac 2017.
2.Peraduan ini terbuka kepada seluruh pelanggan Klezcar yang menyewa minimum selama dua hari sepanjang tempoh promosi berikut, kecuali kakitangan Klezcar Sdn. Bhd. (Penganjur).
3.Penggunaan baucar 50% hanya sah digunakan dalam tempoh 3 bulan selepas 31 Mac 2017.
4. Terdapat dua (2) orang pemenang setiap hari yang akan terpilih berdasarkan cabutan bertuah iaitu orang yang ke 50 menyewa dan ke 100 menyewa setiap hari sepanjang tempoh promosi bermula 17 Mac hingga 25 Mac 2017 dan jumlah pemenang dalam tempoh promosi adalah seramai dua puluh (20) orang. Nama pemenang hadiah akan diumumkan sepanjang tempoh promosi dan pemenang bertuah akan dihubungi oleh Klezcar.
5.Pemegang baucar tidak boleh menukar hak milik baucar tersebut kepada pihak lain. Hanya pemegang voucher sahaja boleh menebus voucher.
6. Penggunaan voucher 50% adalah pada hari biasa sahaja dari Isnin sehingga rabu bermula dari 1/4/17 sehingga tempoh tamat pada 30/6/17. Bilangan hari 50% diskaun yang boleh digunakan oleh pengguna adalah sama dengan bilangan hari semasa penyewa menyewa dalam tempoh promosi ini.
7. Penyewa boleh memecahkan penggunaan 50% diskaun ini dalam ketiga-tiga bulan yang diberikan.
8. Untuk membuat penebusan 50% diskaun ini, penyewa perlu membuat tempahan melalui hotline 1300884040 dan tempahan boleh dibuat selepas tamat promosi cuti sekolah ini

Tuesday, March 21, 2017

TIPS MUDAH HARUMKAN KERETA SEPERTI KERETA BARU
.
Kereta berbau? Kami di Klezcar nak kongsikan salah satu cara untuk pastikan kereta anda sentiasa wangi seperti baru keluar dari showroom! Follow step di bawah;
.
1️⃣ Sediakan 1 bekas plastik, masukkan 1 sudu kopi.
2️⃣ Tutup bekas berisi kopi tersebut dengan tisu & ikatnya dengan gelang getah.
3️⃣ Simpan bekas berkenaan di bawah kerusi kereta anda.
.
Fungsi kopi adalah menghilangkan bau. Boleh juga diganti dengan hirisan daun pandan. Insyaallah ... jimat dah kos membeli pewangi kereta.
.

Monday, March 20, 2017

Ini je yang tinggal
Kalau lambat melepas~~~
Cepat Cepat Cepat!!!
KLEZCAR KLIA2 019-7638777
HOTLINE 1300-88-4040

Sunday, March 19, 2017

Assalamualaikum dan Selamat Pagi.. Berita baik untuk peminat Proton Saga semua.. Proton Saga dah available untuk disewa di cawangan KLIA2 :)
(Gambar Sekadar Hiasan)